Brødsgård i Harte ejes af Skov og Naturstyrelsen, som har benyttet jorden til det store skovrejsningsprojekt i området.

Gården, som Landbomuseet har lejet i 30 år, danner således rammen omkring museets drift og den enestående samling på ca. 2.500 numre, der er registreret og istandsat.

Miljøministeriet  bevilligede kr. 75.000 af velfærdsmidler, som er blevet benyttet til at istandsætte og indrette bygningerne til museum.

Da der har været utrolig stor hjælp af bl. a. Støtteforeningens medlemmer, er der løst mange og store opgaver med beløbet.

Derudover har Landsbypuljen bevilliget kr. 48.000 til etablering af nyt kloaksystem, som er nødvendigt for museets drift.

I 2006 og 2007 er der blevet etableret handicaptoilet og alm. toilet, samt et "Mininaturcenter" på ca. 200 m2, hvor der er blevet opstillet ældre men funktionelle køkkener, med gl. brændekomfur og kakkelovn. Mininaturcenteret tager imod børn og unge, samt grupper som prøver f. eks. at male korn til mel og lave bolledej, som bages i gl. komfur. Der kan f. eks. også laves æblemost m.v. Man kan herved få en fornemmelse af begrebet "fra jord til bord".

Derudover er der blevet  bygget en grillhytte med shelter i skoven, som ligeleds kan bruges af grupper, foreninger, firmaer m.v., som ønsker et arrangement med et besøg på museet og afslutter med at grille.

Disse tiltag har kun været mulige fordi de bl. a. er blevet støttet af Vranderup-Østergårdfonden, Vanførefonden, Skov- og Naturstyrelsen, Friluftsrådet og Jubilæumsfonden.

Brødsgård ligger i et meget naturskønt område, men kom selv og se.