Velkommen i tumleskoven

Tumleskoven ved Landbomuseet finder du bag den store trælåge. Når du enten er kravlet over eller gået uden om lågen fører en skovsti dig ind i skoven med retning mod Gåsehuset. Undervejs på ruten er der lavet opholdsområder, hvor du kan lege og opleve landbolivet med de forskellige rekvisitter. Længere inde i skoven kan du teste din råstyrke, når du hejser melsækken op, eller bygge dig en hule mens far og mor tager et hvil på bænken. Når du atter er ude af skoven igen, må du ikke glemme at klappe hestene ved hestevognen.

Gamle lege

I den sorte slagbænk langs væggen gemmer der sig legeredskaber til fri afbenyttelse. Prøv at gå på stylter som da mormor var ung, eller se om du kan slå din bedstefar i hesteskokast. Der er redskaber til store og små grupper. Eneste krav er at du selv skal rydde op, når du har lånt noget.

Slå kyllinger ned

På græsset er der opstillet et sært stativ med en rullende stolpe. Sæt dig overskrævs på den, løft benene og brug kosteskaftet til at slå kyllingerne ned med. Kosteskaft og kyllinger finder du i slagbænken med legeredskaber.

Aktiviteten holder vinterferie, men er klar igen til foråret.

Ønsker man yderligere aktiviteter i forbindelse med besøg på Landbomuseet er der kun fantasien der sætter grænser. Vi har 2 stk 18 huls krolfbaner med 20 køller og 30 kugler, der kan lejes. Der er udstyr og forslag til gamle lege. Ønsker man at grille, kan det ske udendørs eller i vor grillhytte med shelte, hvor man også kan overnatte og der er plads til ca. 15 personer.

Museet ligger i et utrolig naturskønt område med skovrejsning på ca, 250 ha, hvor der er markerede stier, så der er mange mugligheder for traveture.

Kontakt os for yderligere oplysninger eller reserveringer, enten på mail eller telefon.